Temel Atma Töreni

Geyve'de yeni yapılmakta olan emniyet teşkilatı binasının temel atma töreni yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN




Sakarya İl emniyet Müdürü Faruk Ünsal






Kurban kesildi






Geyve Folklor ekibi



























Vali Hüseyin Atak konuşmasını yaparken




Milletvekili Şaban Dişli konuşmasını yaparken




Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan konuşmasını yaparken



Temel Atma Töreni



Geyve’de yeni yapılacak olan Emniyet teşkilatı binasının temel atma töreni yapıldı.



Törene Sakarya Valisi Hüseyin ATAK, Sakarya Milletvekili Şaban DİŞLİ, Geyve Kaymakamı Süleyman ERDOĞAN, Sakarya Emniyet Müdürü Faruk ÜNSAL, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ramazan AKÇA, Geyve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Aykan ÖZSARI, Sağlık Grup Başkanı Dr. Hasan BÜYÜK, Geyve Belediye Başkan yardımcısı Salih ETİK, Pamukova Belediye Başkanı Feridun TURAN, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan ORAN, Halk Eğitim Müdürü Raci YILMAZ, Daire amirleri ve vatandaşların katıldığı temel atma töreninde Sakarya valisi Hüseyin ATAK “ Güngören Kaymakamlığına atanan Kaymakam Seyfettin AZİZOĞLU’nun ön çalışmalarını başlatmış olduğu ön çalışmayı Geyve Kaymakamı Süleyman ERDOĞAN’ın devam ettirmesi ve Geyve’ye yeni bir Emniyet Teşkilatı binasının yapılmasında öncülük yaparak katkıda bulunan Sakarya milletvekili Şaban DİŞLİ ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim. Yapılmakta olan duble yolun bitmesi ile tarihi Geyve daha da önem kazanacaktır”



 



Geyve Kaymakamı Süleyman ERDOĞAN “ Geyve’ ye yeni kazandırmak istediğimiz emniyet teşkilatı binamızın temel aşamasını şimdiye kadar imece usulü yaparak bu günkü konuma getirdik. Yeri tarım bakanlığı bünyesinde iken, emniyet teşkilatına devredilerek teşkilata ait oldu. Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Sakarya Valisi Hüseyin Atak’ın yardım ve teşvikleri ile 2009 ortalarında binamızın inşasını tamamlamış olacağız” dedi.



 



Sakarya İl Emniyet Müdürü Faruk ÜNSAL “ Temelini atacağımız yeni emniyet teşkilatı binasının Geyve’ye hayırlı olmasını dilerim”dedi.



 



Tekbir getirilerek kesilen kurbanın ardından, Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi bünyesinde bulunan lokantada gelen davetli misafirlere meşhur Geyve ayvası üzüm ve pasta ikram edildi.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs