Geyve'de Kader Maçı

Geyve Şehir Stadında Oynanan Maçta Geyvespor ile Köyhizmetlerispor Golsüz Berabere Kaldı.


Geyvesporun sahasında oynanan kader maçında Geyvesporla Köyhizmetleri golsüz berabere kaldı.Geyvespor ile Köyhizmetleri arasında oynanan maçta gülen taraf Taşkısığıspor oldu.Maça iki tarafta tutuk ve temkinli başladı.İlk yarı tatsız tutsuz geçti ve 0-0 bitti.İkinci yarıda üstün olan taraf rahat posizyonda olan Geyvespor'du.Ancak ilginç olanı ise maçın tek posizyonu yakalayan taraf ise Köyhizmetleri oldu.Maçın 83.dakikası oynanırken serbest atışta ceza sahasına ortalanan topu kale alanı içinde Köyhizmetlerispor'lu Mesut müsait olmasına rağmen auta attı.



Maç bitiminde Köyhizmetlerinden bir futbolcu;Geyvesporlu futbolculara yönelik "Taşkısığı!nı şampiyon yaptınız ya diyerek küfür etmesi ortamı birden gerdi.İki takımın futbolcularının birbirine girmesini sağ duyulu sporcuşar,yetkililer ve polis engelledi.Uzun süre tartışmalar devam etti ve daha büyük bir olay yaşanmadan taraflar stadtan ayrıldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs