AKP Olağan Kongresi Yapıldı

AKP geyve Teşkilatı'nın 3. olağan kongresi, Saygın Spor kompleksi tesislerinde yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN






Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik konuşmasını yaparken








AKP Geyve İlçe Başaknlığına seçilen Muhittin Irmak




Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci




AKP Sakarya İl başkanı Yusuf Alemdar




AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telgrafı sekreterya tarafından okunurken




Neşet Çakır AKP Geyve İlçe Teşkilatrı faaliyet raporunu okuyor




Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün Divan başkanı olarak konuşma yapıyor








Gelen davetlilere etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi







Milletvekilleri dışarıda da bir müddet halkla sohbet etti.



 















AKP Geyve İlçe Başkanlığı 3. olağan kongresini bugün sat 13.00 de saygın spor kompleksi tesislerinde yaptı.



Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer ÜSTÜN, Hasan Ali ÇELİK, Erol Aslan CEBECİ, Sakarya İl başkanı Yusuf ALEMDAR, Geyve Belediye Başkan Yardımcısı Salih ETİK, Erenler Belediye Başkanı Cavit ÖZTÜRK, Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan ORAN, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin ÖZKARAMAN, AKP Geyve İlçe başkanı Murat KAYA, Diğer Siyasi Parti İlçe başkanları, Delegeler ve vatandaşların büyük bir katılımıyla olaysız geçen kongrede AKP İlçe Başkanlığına Muhittin IRMAK, seçilirken 20 asil ve 20 yedek üyeden oluşan listede 24 İl delegeside yer alarak oylamada teşkilata getirildi.



 



AKP İlçe Başkanı Murat KAYA “ Göreve geldiğimiz günden bu yana köylerimizde ve İlçemizde asfaltlama yaptık. İhtiyacı olan köylerimize sulama göletleri yaptık. Bunlar bizim iktidarımız zamanında yapıldı” dedi.



 



Sakarya Milletvekili Hasan Ali ÇELİK “ Türkiye de biz iktidara geldikten sonra yepyeni bir hareket doğmuştur. Ülkemizde gecelik repo faizleri %7.000 lere yükselmişti. Türkiye’de uyumsuzluk öyle bir hale gelmişti ki birbirlerine sözle anlatacağına kitap fırlatarak yapmıştır.



 



Öyle bir hale getirildik ki hayatımız karartılmıştır. Biz Geyve’deki köylerimize Karacaörenden Akdoğana, Safibeyden Bayata bütün köylerimize gerekeni yaptık. Köylerimizden şehrimize bir ışık doğmuştur. Mekece Ahiler köyüne ne istediklerini sorduğumuzda “Sulama göleti” istiyoruz dediler. Bizde onlara gölet yaptık. Bizim görevimiz yarınları daha güzel yapmaktır.



 



Bakıma muhtaç insanlara 456,00 ytl devlet yardımında bulunuldu. 200.000 e yakın konut yaparak ihtiyaç sahiplerine 4.000 ytl ye verilmeğe başlandı. Aynı konutlar 225–250 ytl taksitlerle muhtaç vatandaşlara veriliyor. Daha evvelki hükümetin Başbakanı “70 sente muhtacız” diyordu. Biz iktidara geldikten sonra bunları düzelterek 36 milyar dolarlık mal sattık.



 



Hiçbir ülke parasından normal zamanda sıfır atıp düzenleme yapamazken ancak biri iki ülke savaş zamanında yaparken bizler normal zamanda sıfır atarak paramızda ayarlama yaptık. Hızlı tren yaptık. Oysa araçlar bile saatte 250 km hız yapamazken bizler trene bu hızı yaptırdık. Marmaray projesini gerçekleştirerek Asya ve Avrupa’yı birbirine bağladık”dedi.



 



Kürsüye gelen Sakarya Milletvekili Erol Aslan CEBECİ “ Benden evvel konuşma yapan Sakarya Milletvekilimiz Hasan Ali Çelik’ten sonra pek konuşacak söz bulamıyorum”dedi.



 



Neşet ÇAKIR tarafından faaliyet raporu okundu.



 



420 delegenin oy kullandığı tek listede AKP Geyve İlçe Başkanlığına Muhittin IRMAK, 20 asil, 20 yedek üyeden oluşan gruba 24 İl delegesi de beraber seçildi.



Konuşmaları müteakiben gelen davetlilere etli pilav ayran ve tatlı ikram edildi.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs