MEMUR-SEN Kütahya'da Buluştu

MEMUR-SEN'in Kütahya'da düzenlediği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe yurdun dört bir tarafından 10 bine yakın kişi katıldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Kütahya'nın Zafer Meydanında yapılan etkinliğe Geyve Eğitim Bir-Sen başkanı Hasan Hüseyin Kurşun ile Sakarya Eğitim Bir-Sen Başkanı Murat Mengen ve çok sayıda üye katıldı.

Etkinlikler halk oyunlarının gösterisiyle başladı. Kahramanlık şarkıları söylendi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Amacımız işçinin, emekçinin hakkını savunmaktır. 1 Mayıs'ı bahane ederek vatandaşı devlete, iş verene karşı kışkırtmak, devlet malına zar vermek değildir.

Polisin sıkı bir önlem aldığı program, olaysız sona erdi. Memur-Sen üyeleri, diğer sendikacılar gibi polise taş atmadan, çevreye zarar vermeden miting alanından ayrıldılar. Katılımcılar Kütahya'nın tarihi yerlerini gezdikten sonra, öğlen namazını camilerde cemaatle kılıp memleketlerine döndüler.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Murat MENGEN ve Hasan Hüseyin KURŞUN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs