Tartışmada 1 kişi yaralandı

Geyve İlçesinde D.650 karayolu üzerindeki OPET Petrol İstasyonunda meydana gelen olayda İ.K(32) bacağından tabanca ile yaralandı.



İ.K





Geyve İlçesinde D.650 karayolu üzerindeki OPET Petrol İstasyonunda meydana gelen olayda İ.K(32) bacağından tabanca ile yaralandı.Verilen ifadelerdeki iddialara göre : İ.K Tavuk çiftliklerinden alıcılara canlı hayvan yükleyip naklediyor. Bir tavuk çiftliğinin sahibinin kızı olan P.P(17 Akyazı) ile arkadaş olur. Adapazarı otogarından, yanına aldığı 2 arkadaşı ile P.P'yi 54 LL 071 plakalı aracı ile alır Geyve yönüne yola çıkarlar. Olayı duyan P.P'nin dayısı Y.A(32 Akayzı) yanına arkadaşı M.V(29 Adapazarı) alır.Otogardan bindikleri bir ticari taksi ile İ.K'yı takip ederler. İ.K'nın kullandığı aracı OPET tesisinde yakalarlar. Çıkan bir tartışma sonucu Y.A yanındaki 7.65 çapında tabanca ile İ.K'yı bacağından vurur. İ.K'nın aracında bulunan P.P'yi de yanına alarak geldikleri ticari araç ile tesisden ayrılırlar. Geyve İlçe Jandarma Ekipleri kısa sürede P.P'ye ulaşırlar ve olayı çözerler. Y.Asilahı ile teslim olur. Olayda yaralanan İ.K Toyota hastanesinde ameliyat edilir.Yakalanan Y.A ve arkadaşı M.V Geyve Jandarma Ekiplerince savcılığa sevkedilir.Y.A tutuklanır, P.P ailesine verilir. İlçe Jandarma Ekiplerince olay ile tahkikata devam edilmektedir.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs