AKTÜL Öz-Ağaç İş Futbol Turnuvası Başladı

Pamukova Aktül Fabrikası ile Öz-Ağaç İş Sendikasının ortaklaşa düzenlediği halı saha turnuvası baklava yiyerek başladı.
Editör Editör

Pamukova Çelikler Spor Tesislerinde yapılan maçları; Mesut Kaplan, Ahmet Yavuz, Ahmet İhtiyar, Osman Şenel ve Emeti Ateş düzenledi. Turnuvaya şu takımlar katılıyor: İdari Bina, Bizim Güvenlik, Materyal Depo, diriliş, Sevkiyat, Katlama, Arıtma kojen, Kalite Güvence, Tedarik Zinciri, Bakım Gücü, Atmacalar, Konverting, Ustalar ve Ambalaj. 

Konverting ile Materyal Depo arasında yapılan ilk maçı, Konverting 26-7 kazandı.

KARDEŞLİK TURNUVASI
Öz Ağaç-İş Sendikası baş temsilcisi Mesut Kaplan yaptığı açılış konuşmasında özetle şunları söyledi: Geleneksel halı saha futbol turnuvasına tatlı yiyerek başlayalım ki turnuvamız kardeşlik havası içinde geçsin. Bu organizeler, sadece maç olarak düşünülmemeli. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmelidir. Bu güzel memleketin sonsuza kadar yaşaması için dostluğa kardeşliğe ihtiyaç vardır. Unutmayalım; bir zincirin gücü en zayıf halkanın gücü kadardır. Aziz vatanımızın uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs