Kemal Kılçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Ak Parti Geyve İlçe Teşkilatı başkanı Muhittin Irmak ve yönetim kurulu Ak Parti Geyve Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç ve üyeleri, kadın kolları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle Geyve Adliyesinde şikayette bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Adliyesine gelen parti üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Partisinin kurultayında sarf ettiği “Diktatör Bozuntusu” sözlerinden dolayı, Geyve Adliyesine gelerek, Cumhurbaşkanına hakaret gerekçesiyle şikayette bulundu. Adliye çıkışında açıklama yapan Ak Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak: " CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin kurultayında Cumhurbaşkanımıza karşı söylemiş olduğu “diktatör bozuntusu” sözleri, milletimize karşı söylenmiş bir sözdür. Ülkemizde ilk olarak milletimizin oyuyla seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a söylenen her söz bizlere söylenmiş bir sözdür. Bu çerçevede Geyve Adliyesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sarf etmiş olduğu sözler dolayısıyla Cumhurbaşkanımıza hakaret ettiği gerekçesiyle şikayette bulunduk. Şikayetimizin yerini bulacağını ümit ediyorum. Bu konuda hassasiyet gösteren tüm partili arkadaşlara ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

Geyve Haber 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs