Vergi Dairesi’nden Belge

Geyve Vergi Dairesi mükelleflerinden 2015 yılında beyanlarını ve ödemlerini düzenli yapan mükelleflerden 3 kişiden biri olan Uğur Balkur Müdürü Ayhan Yurtagül’e 27. Vergi Haftası etkinliği çerçevesinde Sakarya Vergi Dairesi Başkanının Teşekkür Belgesini Başkan adına Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar KOÇAK verdi.
Editör Editör

KOÇAK konuşmasında vergi bilincine değinip tanımını yaptı. ‘’Vergi bilinci,Kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesi bakımından verginin önemini bilen toplum bireylerinin, vergi ile ilgili ödevlerini yerine getirmedeki istekliliklerinin düzeyin şeklinde tanımlayarak işçi ve yöneticilerle sohbet etti. Onlara’’siz mükelleflerimiz, girişimcilerimiz, veli nimetlerimizsiniz, İşçi ve emeğiyle üretime katma değer katanları ben “Verginin Kahramanları” olarak görüyorum. Tüm bu devlet çarkını döndüren sizlersiniz.”şeklinde konuştu. Vergi mükelleflerinden gelecek yıllarda daha üst sıralarda Vergi vererek Rekortmen olmalarını beklediğini ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs