Muhtarlar Derneğinden toplantı

Geyve Muhtarlar Derneği toplantı salonunda, Başkan Süleyman Pınar başkanlığında toplanan muhtarlar gündemi konuştular.


Dernek Başkanı Süleyman Pınar :" Sakarya Valiliği İl merkezine bağlı Mahalle muhtarlıkları ile Köy muhtarlarının resmi kurum ve kuruluşların iş ve işlemleri ile ilgili uygulamalrda kolaylık amacıyla hazırlanan genelgenin madde madde görüşmesini yapıyoruz.


Ayrıca Doğantepe Köyü Sağlık Ocağı Aile Hekimliğine bağlı köylerin (Koru, Boğaz, Güney, Setce,Belpınar, Ahibaba, Sütalan, Kulfalar, Burhaniye) köy ziyaret ve degerlendirme formlarının doldurulması eğitimi veriyoruz. Muhtarlarımızı ilgilendiren her konuda onların yanındayız"dedi.


Muhtarların toplantısına katılan Geyve HEM Müdürü Raci Yılmaz da yaptığı konuşmada:" Halk Eğitim Merkezi olarak, açtığımız çeşitli konulardaki kurslarla, köylerdeki bayanları-bayları üretime kazandırıyoruz.Ayrıca "Anne kız okuldayız" kampanyasıyla okuma-yazma bilmeyen her yaştaki vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz.Müdürlüğümüze yapılan ziyaretlerinde sizlere daha geniş bilgiler sunarız.Hepinizi bekliyoruz"dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs