Geyve'de elit Kız Öğrenci evleri

Farkı farkedeceksiniz sloganıyla işletmeciliğe devam eden Çiftçi Kız Öğrenci Evleri sürekli kendini yenilemeyi amaç edindikleri belirtildi.
Ali ARICI Ali ARICI













































































Çiftçi Kız Öğrenci Evleri İşletmecisi Sevim Çiftçi




 




Hayallerinde ki yarınları kurmak hedefi ile zor engeller aşarak üniversiteli olan öğrencilerimize, çağdaş yönetim anlayışı ve tecrübesi ile Çiftçi Kız Öğrenci Evleri güvenli, konforlu ve huzur içinde barınmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten işletme sahibi Sevim Çiftçi:" Çiftçi Kız Öğrenci Evleri, Geyve Meslek Yüksek Okulu Kampüsünün hemen yanı başında (SADECE 50 METRE UZAKLIKTA) bulunmaktadır ve bu konumu ile öğrencilerimize eşsiz bir güvenlik ve ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Birinci sınıf yurt standartlarına ve deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş olan 3 adet binamız, 3,5 dönümlük bir arazi üzerinde toplam 85 yatak kapasitesine sahiptir. 1-2-3-4 kişilik odalarımız, eşit standartlarda ve ev sıcaklığını aratmayacak şekilde tasarlanmış ve öğrencilerimizin rahatı için özenle hazırlanmıştır. Yurdumuz kaloriferli olup, öğrencilerimizin ısınma ve sıcak su ihtiyaçları merkezi sistemle sağlanmaktadır.




Temel ilkesi öğrenci memnuniyeti ve etkili iletişim olan yurdumuzda, öğrencilerimizin rahatı, konforu ve güvenliği için gerekli olan tüm düzenlemeler titizlikle yerine getirilmekte; hizmet kalitemiz, öğrenci ve velilerimizden gelen öneri ve istekler doğrultusunda geliştirilmektedir. Yükseköğrenim gören öğrencilerimizin başarılarının devamında ve ayrıca artırılmasında barınma önemli faktör olması nedeni ile öğrencilerimize gerekli koşulların oluşturulmasında hassasiyet gösterilmektedir.




Çiftçi Kız Öğrenci Evleri ailesi olarak zaman zaman yoğun ders programları, sınav ve aile özleminin stresini yaşayan öğrencilerimiz ile birlikte aynı heyecanları, çoşkuları, sevinçleri ve üzüntüleri yaşamak, anıları ve hayatı paylaşmak bizler için görevden çok bir yaşam biçimidir. Güven ve huzurun hakim olduğu bu büyük aile de sizleri de aramızda görmek bize mutluluk verir. Gelin tanışalım ve geleceğe daha güvenli bakmak adına attığınız bu ilk adım da sizin yanınızda olalım." dedi.




İrtibat telefonları




0. 264 517 09 88




0. 532 766 13 82




0. 542 452 17 77




info@cftc.com.tr




 www.cftc.com.tr

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs