Mesut Türedi Müdür Olarak Atandı


Geyve Alifuatpaşa-Necip Fazıl Kısakürek İlkokuluna Mesut Türedi müdür olarak atandı.
Editör Editör

Mesut TÜREDİ Mersin-Anamur doğumlu olup İlk-orta-lise eğitimini Anamur’da yaptı.. 1996 yılında Selçuk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğini kazanır. 4 yıllık lisans eğitiminin ardından 2000 yılında Sivas´a öğretmen olarak atanır. 7 yıllık Sivas görevinin ardından 2007 Haziran ayında iller arası atamayla Sakarya-Geyve Alifuatpaşa Necip Fazıl Kısakürek İlkokuluna öğretmen olarak gelir. 2008 Nisan ayından Eylül 2014’e kadar Müdür Yetkili olarak, Eylül ayından Aralık ayına kadar Müdür Vekili olarak aynı okulun idaresinde bulunur ve yine aynı okula, okul müdürü olarak görevlendirilir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Mesut TÜREDİ: “Sivas’tan atama isterken Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in adını taşıyan okulumuzu birinci sıraya yazdım ve ilk sıradan okulumuza atandım. Geldiğim günden bu yana üstadın adına layık ve örnek bir okul olmak için arkadaşlarımla çaba gösterdik. Yüce Rabbim, benlik duygusundan uzak, hayırlı güzel işler yapabilmeyi nasip eder inşallah” dedi.


Mehmet AYDOĞAN-Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs