Bebeğini kucağına alamadan öldü!

Sakarya'da, doğum yapmasına iki gün kala ablası tarafından merdivenlerden ittirilerek düşüp komaya girdiği iddia edilen Geyveli Pınar Bal, sezaryenle çocuğunu dünyaya getirdikten sonra önceki gün hayatını kaybetti.
Ali ARICI Ali ARICI

Dini nikahlı karısını kaybeden Selahattin Civelek, "Eşim yoğun bakım servisinde yatarken sürekli oğlumuzu ona götürdük. Onu gözleriyle bakarak sevdi" dedi




Adapazarı'nın Van Mahallesi'nde yaşayan inşaat bekçisi Sebahattin Civelek, 2.5 yıllık dini nikahlı eşi Pınar Bal'ın 15 Mayıs'ta annelerinden kalan arsanın satışıyla ilgili ablasının Geyve ilçesindeki evine görüşmeye gittiğini ve evin balkonunda ablası F.B. ile miras nedeniyle tartıştığını ileri sürdü.




Sebahattin Civelek, olayı şöyle anlattı: "Tartışma sırasında eşim 3. kat balkonundan henüz belirlenemeyen bir şekilde kafa üstü, bir kat aşağıdaki merdiven basamaklarına düştü. Koma halinde hastaneye kaldırılan eşimin 9 aylık bebeği sezaryenle alındı. Düşmeye bağlı olarak boyun kırılması nedeniyle felç olan eşim, değişik hastanelerde 83 gün süren yaşam mücadelesinin ardından 6 Ağustos'ta hastanede yer sırası beklerken evde öldü. Şuuru yerinde olmadığı için 32 yaşındaki eşimin olayla ilgili ifadesi
alınamadı."




Sebahattin Civelek, eşini ablasının ittiğini iddia ederek, "Onun ittiğini gördüm. Ben aşağıda yolda iken tartıştılar ve eşimi balkondan itti. Koştum ama yetişemedim. Eşim ellerimin arasında kaydı" diye yakındı.




Eşinin olay sonrasında kaldırıldığı Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde aynı gün ameliyathanede sezaryenle doğum yaptığını söyleyen Sebahattin Civelek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Çocuğumun adını Gökdeniz koydum. Eşim yoğun bakım servisinde yatarken doktorların isteği üzerine oğlumuzu alarak yoğun bakım servisine getirdik. Çünkü doktorlar çocuğunu görürse yaşama umudunun artacağını söyledi. Bunun üzerine her gün Gökdeniz'i alarak hastaneye getirdik.



 Yoğun
bakım servisindeki görevliler çocuğumuzu gösteriyordu. Eşim tepki veremiyordu ancak gözlerinden onun sevgisini hissediyordum. 83 gün yaşadıysa bunun sebebi kucağına alamadığı yavrumuzdur."




Talihsiz bebeğe bakan babaanne Huri Civelek (65) de, "Ben bakmaya çalışıyorum. Ancak annesi kadar tabiiki olmuyor. Anne sütü yok. Ama ona annesizliği hissettirmemeye çalışıyorum. Artık o benim oğlum" ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs