BABAMIN OĞLU DEĞİL YA

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin, Kızılay Haftası Kutlamasında canlandırdıkları Babamın Oğlu Değil Ya skeci çok beğenildi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevi salonunda düzenlenen kutlama programını hazırlayan Meslek Dersleri öğretmeni Esra Uçar ve Kızılay Yetkilisi Ahmet Tosun yapmış oldukları konuşmada, Kızılay’ın hizmetlerini anlattılar. Öğrenci Elif Türkyolu, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan bir hasta için kan arayan ailenin dramını anlattı. Esra Çelik, Onur Aykan, Esra Nur Ören ve Arife Yiğit Kızılay’la ilgili şiirler okudu.

 

Okulun Edebiyat öğretmeni Mehmet Aydoğan’ın düzenlediği, kan vermenin önemini vurgulayan Babamın Oğlu Değil Ya skeci ve Hümeyra Korkmaz ile Gizem Ural’ın söylediği Hastane Önünde İncir Ağacı türküsü çok beğenildi. 10-B sınıfının öğrencilerinden oluşan koro Kızılay marşını söyledi. 

Sunuculuğunu Emine Dilek ve Mehmet Aktı’nın yaptığı programı; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon komutanı Üsteğmen Raşit Gökhan Civek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Emniyet müdürü Faruk Aktı, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler beğenerek izledi.

 

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

 

 

 

 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs