Vali Coş, Geyve'de

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş bir dizi ziyaret için Geyve'ye geldi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve protokol üyeleri Vali Hüseyin Avni Coş’u Kültür Merkezi önünde karşıladı. Vali Coş’ a Geyve ziyaretinde Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Ahmet Adnan Şimşiroğlu da eşlik etti.

Kaymakam İdris Akbıyık, Vali Hüseyin Avni Coş’a kısa bir bilgilendirmede bulundu. Akbıyık açıklamasında; İlçenin kısa bir süre önce yaşadığı dolu-hortum afetine yer verdi. Yapımı proje onay aşamasında olan İlçe Hastanesi bilgilerini aktardı. TOKİ tarafından yapılacak olan konutlar ve öğrenci yurtları konusunda bilgi verdi.

Yeni yapılacak olan Hükümet Konağı ve Adliye Sarayı ile ilgili açıklamalar yaptı. İlçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili bilgiler sundu, yürütülmekte olan Bir Kitap-Bir İnsan ve Bir Öğrenci-Bir Etkinlik Projelerini açıkladı.

Vali ve beraberindeki heyet daha sonra belediyeyi ziyaret etti. Misafirleri kapıda; Belediye Başkan Vekili Mehmet Doğru, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir ve Belediye Meclis Üyeleri ile belediye çalışanları karşıladı. Kaymakam ve Meclis Üyeleri, konukları Vali Hüseyin Avni Coş’a ilçe tarımı ve yetiştirilenler konusunda açıklamalarda bulundu. İGeyve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir, Valiye hoş geldiniz çiçeği sundu.

Misafir heyet birlikte yapımı tamamlanarak eğitim-öğretime başlayan Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Müdür Mehmet Doğan ve Okul Yönetimi konuklarını okulun girişinde karşıladı ve yeni okulları ile ilgili bilgi verdi. Okulun öğrencileri valiye okulun girişinde hoş geldiniz çiçeği sundu.

Okul ziyaretinden sonra, Vali Hüseyin Avni Coş ve İl J.Alay Komutanı J. Alb. Ahmet Adnan Şimşiroğlu ilçeden ayrıldı.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs