Damak Tadına Düşkün Olanlara

KONAK PİDE SALONU; Damak tadına düşkün olanlara,her zaman değişik ürünleriyle hizmet vermeğe devam ediyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


KONAK PİDE SALONU Ustası fırının başında Lahmacun hazırlıyor



KONAK PİDE Salonu sahibi Celil OĞUL



Kardeşi Tekin OĞUL



KONAK PİDE SALONU dıştan görünüm



KONAK PİDE SALONU içten görünüm



Fırının başında Usta Çırak işbirliği




Celil OĞUL Dönerin başında




Patron,Usta,Çırak ve Hamurkar birarada


Geyve çarşı içi PTT karşısı,Sürücü Kursu altında 3 yıldır hizmet vermekte olan KONAK PİDE SALONU,devamlı yapmış olduğu değişikliklerle müşterilerine hizmet vermeğe devam ediyor.


Çarşı içinde bulunan KONAK PİDE SALONU gelen müşterilerine değişik damak tadıyla üç yıldır hizmet vermenin gururuyla hizmetler vermeğe devam ediyor.


KONAK PİDE SALONU sahibi Celil OĞUL;GEYVE HABER Muhabirimize damak tadıyla ilgili olarak vermiş oldulkarı hizmet hakkında şöyle konuştu:Geyve İlçemizde halkımıza üç yıldır hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.İçerden veya dışarıdan verilecek bir adet siparişi bile memnuniyetle kabul edip hizmeti bütün müşterilerimizin ayağına kadar götürmek bizim en büyük idealimizdir.Diyen OĞUL ,sözlerini şöyle sürdürdü:


Üç yıldır hizmet vermekte olduğumuz işyerimizde temizlik ve hijyene azami derecede dikkat gösteriyoruz.Müşterilerimize sunmuş olduğumuz damak tadı olan ürünlerimizde kalite bizim için önde gelir.Bir adet lahmacun veya pide istense bile hizmeti müşterilerimizin ayağına kadar götürmekten memnuniyet duyarız.Düğün ve Sünnet Cemiyetlerine giderek hizmet verdiklerinide sözlerine ekleyen OĞUL,müşterilerimizin her zaman emrine amadeyiz.Dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs