Genç yaşta HACI oldu

Geyve ilçesi yörükler mahallesinde ikamet etmekte olan,Elif MERT(19) genç yaşta Hacca giderek HACI oldu.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Elif MERT(19) genç yaşta HACI oldu.



Elif MERT Annesiyle beraber UHUD DAĞI önünde



HACI Elif MERT çalıştığı iş yerinde





Hacı Elif MERT çarşı içinde bir iş yerinde tezgahtarlık yapıyor



Geyve İlçesi Yörükler mahallesinde ikamet etmekte olan Elif MERT(19)genç yaşta Hacca giderek HACI oldu.

İlçemiz yörükler mahallesi sakinlerinden Elif MERT(19) genç yaşta Anne ve Dedesi Ali MERT'le beraber hacca giderek HACI oldu.

Genç yaşta hacca gitmenin zevkini anlatacak ifade edecek kelimelerin bulunmadığını bunun çok güzel bir meziyet olduğunu ifade eden Elif MERT,GEYVE HABER muhabirimize HAC farizasını genç yaşta eda etmenin kendisi için ne kadar güzel olduğunu anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü.

Bütün Müslümanların erkek ve kadın olsun,genç yaşta Hacca gitmelerini tavsiye ederim.hacca gidince müşahade ettiğim olaylardan biri de bu olmuştur.Yaşlı insanlar orada gereken Dini Vecibelerini yerine getirmekte ve hareket etmekte çok zorluk çekiyor.Amma genç olarak gidenler ise bütün Dini Vecibelerini yerine getirmekte daha rahat hareket edebilmektedir.

Bir çok yaşlı insanlar gördüğünü amma bu insanlara başkalarının yardım ettiğini,kendilerine yardımcı olmasalar,İslami vazifelerini yerine getiremiyeceklerini ifade eden MERT,"Hac Farizasını yerine getirmek isteyen vatandaşlarımızın genç yaşta gitmelerini istiyorum" dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs