Meşhurların Dondurmacısı Geyve'de

Meşhurların dondurmacısı olarak ün yapmış olan Maraşlı Dondurmacı Haydar Usta, Ali GÖKŞEN(45) Geyve Belediye Parkında meşhur damak tadı olan Maraş Dondurmasının tanıtımını yapıyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



Haydar Usta'nın basında çıkan haberlerinden







Haydar Usta'nın yaptığı Meşhur Maraş Dondurması ile ip atlıyorlar





Basında çıkan haberlerinden







Meşhurların Dondurmacısı olarak ünlü olan Haydar Usta, Ali GÖKŞEN(45)



 







Haydar Usta Dondurma Döneri'nin başında





 





Meşhurların Dondurmacısı olarak ün yapmış olan Maraşlı Dondurmacı Haydar Usta,Ali GÖKŞEN(45) Geyve Belediye Parkında Damak tadıyla meşhur olan Dondurmasının tanıtımını yapıyor.



Meşhurların dondurmacısı olarak ün yapmış olan Haydar Usta Burdur'da 12 yıl çalıştığını Esnaf ve Sanatkarlara ait olan Kültür merkezi'nin yıkılarak yerine yenisinin yapılacağından işyerini tasfiye ederek,bir müddet Çanakkale Alçıtepe'de Maraş Dondurmasının tanıtımını yaptığını,Şimdi de Geyve'de Maraş Dondurması'nın tanıtımı için geldiğini ifade eden Haydar Usta;GEYVE HABER Muhabirimize Damak tadıyla meşhur olmuş ünlü dondurmalarının hikayesini şöyle özetledi:Dondurmamızın ana maddesi Keçi Sütü'dür.Salep'le birlikte belli bir kıvama gelinceye kadar kaynatır ondan sonra diğer işlemlerini yaparız.Diyen Haydar Usta sözlerine şöyle devam etti:



Damak tadıyla meşhur olan dondurmamızı,talep üzerine yapacağımız paketleme ile saatlerce veya kilometrelerce uzağa eritmeden götürmek mümkündür.Hijyenik olduğu gibi sağlık yönünden hiçbir zararı yoktur.Her mevsim yiyilebilir.Üzerine su içmeseniz dahi bünyenize dokunmaz.Tam bir vitamin deposudur.Diyen Haydar Usta:



Damak tadıyla meşhur olan Maraş Dondurmasının tanıtım amacıyla Geyve'ye gelmiş olmanın ve Geyve'lilere hizmet vermenin gururu benim en büyük idealimdir.Şu anda kullanmış bulunduğum Keçi Sütü'nü Eskişehirden getirtiyorum.daha sonra irtibat kurarsam 12 yıl hizmet verdiğim Burdur'dan Keçi Sütü'nü temin edeceğim.Dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs