Okulumuzun Hamisi Var

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı “Okulumuzun Hamisi Var” projesi kapsamında ilk adımı Sağlık Meslek Lisesi attı.
Editör Editör

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Ahmet Akkuş,okuluna hami olan Eczacı Haluk Çiftçi, Kuyumcu Kadir Çınar ve konfeksiyoncu Erkut Yalçın ile MEM Mehmet Salih Canbal’ı makamında ziyaret etti.

 

SAĞLIK MESLEK LİSESİNİN HAMİLERİ

ASML müdürü Ahmet Akkuş:”Sayın Milli Eğitim Müdürüm; Haluk Çiftçi Bey, iki yıl boyunca okulumuza gerekli olan sağlık bakım ve ilk yardım malzemelerini bağışlayacak. Kadir Çınar abimiz, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yarışmalara katılıp derece alan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verecek. Erkut Yalçın da ihtiyaç sahibi  olan öğrencilerimizin iki yıllık giyim-kuşamını hediye edecek” dedi.

 

OKUL VE ÖĞRENCİLER HEPİMİZİN

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal:” Ahmet Bey,Okulumuzun Hamisi Var projemizi başlattığı ve beni sizler gibi değerli insanlarla tanıştırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.. Sizin gibi hayırsever insanların destekleriyle çocuklarımıza daha iyi eğitim verme imkanını bulacağız. Amacımız; velilerimizi eğitimin içine katarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi iyi ahlaklı, vatanını, milletini seven, topluma faydalı birer insan olarak yetiştirmektir. Eğitime olan katkılarınızdan dolayı  sizlere teşekkür ederim.” dedi. Evraklara imza atma sırasında şube müdürü Davut Karamehmetoğlu da hazır bulundu.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

 

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs