Hırsız yakalandı

Osmaneli'den Anadol kamyonet çalan Ferdi Basmacı Geyve'ye geldiğinde Geyve Polisi tarafından yakanarak tutuklandı.









Geyve ilçesinde devriye gezen asayiş ekipleri mahallebaşı mevkiinde, saat 05.30 da şüphelendikleri 11.SC.485 plakalı Aanadol Kamyoneti durdurmak istediler.Kamyonet sürücüsü uymayıp kaçınca kısa bir kovalamadan sonra sürücü stad sokakta aracı terketmek isterken yakalandı.



Yapılan ilk soruşturmada Aaracı kullanan şahsın, ekiplerce önceden tanınan eski bir hırsız olan Slifke doğumlu 29 yaşındaki Ferdi Basmacı oldugu anlaşıldı.



Aasayiş ekipleri soruşturmayı derinleştirince gerçek bilgilere ulaşıldı.Ferdi Basmacı Bilecik İli2nin Gölpazarı İlçesinde yaşadığı ortaya çıktı.Bilecik ili'nin Osmaneli ilçesinden Tuncay SARICA'ya ait Aanadol Kamyoneti çalan F.B Pamukova İlçesine gelerek bahçe içerisindeki Bağ çapa motorunuçalarak kamyonete yükler.Daha sonra iki adet çocuk bisikleti çalar.Geyve gelip yeni bir arayış içinde iken asayiş ekiplerine tanınıp yakalandı.Osmaneli de ayaşayan Tuncay Arıcaya haber verlidiğinde araç sahibi aracını tanıyıp aldı.Ekiplerce Savcılık soruşturmasının ardından Mahkemeye götürülen Ferdi BASMACI tutuklanarak Ferizli Ceza Evine sevk edildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs