Vergi Haftası Kutlaması Yapılıyor


25. Vergi Haftası, 24 Şubat–3 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanıyor.
Editör Editör

Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak, kutlanmakta olan “Vergi Haftası” ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: ” 24 Şubat–3 Mart 2014 tarihleri arasında 25. Vergi Haftasını kutluyoruz. Türkiye’de vergi çok önemli hale geldi. Gelir İdaresi Türkiye’deki vergilerin %85 ini topladı. Bizim yanımızda; Belediyeler, SGK, Gümrük İdaresi, Mal Müdürlüğü gibi Kurumlar vergi topluyor. Bu da %15 ni kapsıyor. 2013 yılında Geyve Vergi Dairesi olarak 25 milyon TL vergi tahsil ettik. Hedefimiz 22 milyon TL idi, hedefimizi aştık. Toplanan vergileri, Geyve halkının kullanımına sunduk. 2012 ile 2013 yılları arasında vergilerde %11 artış oldu. Karşılığı 2,5 ila 3 milyon TL’ye tekabül ediyor. Hedefimizi aştık. Başarılı olduğumuza inanıyoruz.”

Geyve Vergi İdaresi Müdürü, Geyve Mal Müdürü, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Temsilcisi, Muhasebeci ve Mali Müşavir, Geyve SGK Müdüründen oluşan heyet Kaymakam İdris Akbıyık’ı ziyaret ederek kutlamalar hakkında bilgi verdi ve kendisine hediye sundu. Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık yaptığı açıklamada: “İnşallah daha çok vergi toplar, daha çok gelişiriz. Vergi toplamada Geyve’de sanırım bir sıkıntı yok. Arkadaşlar gayet iyi çalışıyorlar.” Dedi.

Heyette bulunanlar ve Geyve Vergi Dairesi çalışanları, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunup, İstiklal Marşını söyledi.

Kutlama Heyeti; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Baltacı ve Geyve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Metin Doğru’yu makamında ziyaret ederek “Vergi Haftası Kutlamaları” ile ilgili bilgi verip hediye sundu. Vergi dairesi müdürü Gaffar Koçak beraberindeki heyet ile beraber öğleden sonra önce Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler adına başkan Ayfer Güner’i, vergi rekortmeni Av. Erol Yalçın’ı bürosunda ziyaret ederek hediye verdi. Daha sonra Geyve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aykut Yurt ‘u makamında ziyaret ederek kendilerine nostaljik radyo hediye ettiler. Grup, Kavaklılar Soğuk Hava Deposu sahibi Fikrettin Işık’ı da isyerinde ziyaret ederek kendilerine teşekkür belgesi verdi. Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak, beraberindeki grupla Alifuatpaşa Esnaf Kefalet Koop. Başk. Durak Ölmez’i ziyaret edip hediye vererek makamında bir süre sohbet etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs