Kır ile Bahçeli'ye Yörükler Mahallesi'nde Coşkulu Karşılama

MHP Geyve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kır ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Geyve Yörükler Mahallesi'nde kalabalık bir halk grubu tarafından coşku ile karşılandı.
Editör Editör

MHP Geyve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kır ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Geyve Yörükler Mahallesi'nde kalabalık bir halk grubu tarafından coşku ile karşılandı. MHP Geyve ilçesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kır, beraberinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Geyve ilçe başkanı Cemalettin Dinçer ve Yönetim kurulu, MHP Geyve Kadın Kolları yönetim kurulu başkanı Zümrüt Karabağ ve yönetim kurulu, MHP Sakarya il teşkilatı ile MHP Sakarya Kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partili üyelerle beraber Geyve Yörükler Mahallesi’nde kalabalık bir halk tarafından coşkuyla karşılandı. 

Kurulan aracın platformu üzerinde konuşan Mehmet Kır: “Yörükler mahallemizde, kadınımızla, kızımızla, çoluğumuzla, çocuğumuzla 7 den 70 e bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Sağolun, varolun.” Sözleri alkış ve sloganlarla sık, sık kesilen Kır sözlerine devamla:

“Allah nasip ederse İnşallah yapılacak seçimlerde, mübarek oylarınızla, Belediye başkanımızı, Belediye meclis üyelerimizi, Büyükşehir Belediye başkanımızı, Büyükşehir belediye meclis üyelerimizi, muhtar ve ihtiyar heyetimizi seçmek üzere sandık başına gideceğiz. Ben şimdiden Yörükler Mahallemizden diyorum ki bu seçimlerin ilçemize, ülkemize, İslam Âlemine hayırlara vesile kılmasını cenabı hakdan niyaz ediyorum. İnşallah.”


Kır sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben buradan bütün adaylarımıza, büyükşehir adaylarımıza başarılar diliyorum, saygılar sunuyorum. Adı üstünde bu seçimler yerel seçimler, hükümet değişmeyecek. Bu seçimlerde siz kendinize en yakın sizin için, gecesini gündüzüne geçmişte ve gelecekte katacağına inandığınız, içimizden biri sizinle birlikte olmuşsa olacak bir kardeşinizi belediye başkanı seçeceksiniz. Bundan önce bizi 3 kere seçtiniz. Herkese kapımız açık olacak. Yarım kalan yoların asfaltlama ve diğer işlerini bizler tamamlayacağız.” 

Kır sözlerine şöyle devam etti: “Yasa gereği belediyemize düşen yerlerin görevleri var, bunları yapabilmek için büyükşehire ihtiyacımız var. Büyükşehirde de Orhan Ünver kardeşimi seçeceğiz. Geyve Merkez büyük Cami için yıkamazsın diyorlardı. Onu da yıkarak, kiremit, tuğla, demir gibi malzemesini temin ederek onun yapımını da gerçekleştirdik. Tam 9 tane Cami yaptık. Bu akşam çok duygulandım. CHP’lisi, DP’lisi, MHP’lisi de, SP’lisi de, AK Partilisi de birleşti. Nerde birleşti? Mehmet Kır sevgisinde birleşti. Nerde birleşti? Millet sevgisinde birleşti. Nerde birleşti? Vatan sevgisinde birleşti. Nerde birleşti? Allah yolunda birleşti. Bize sıcak ilgi gösteren, bize kucak açan, bize sevgisini gösteren herkese, hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sağolun, varolun diyorum. Kadınıyla, kızıyla, erkeğiyle hepimiz adam gibi adamız.”dedi.

Mikrofona gelen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli: “30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri münasebetiyle başlangıç divanımızın değerli üyeleri milletvekillerimiz ve merkez yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla Türkiye’yi il il geziyoruz. Bugün Sakarya ilimizde bulunuyoruz. Sabahleyin Kocaali ilçemizi, Karasu ilçemizi, Ferizli ilçemizi, Söğütlü ilçemizi, Sakarya il merkezini ve Sapanca ilçemizi ziyaret ederek akşamın bu dar vaktinde Geyve’de sizlerle beraber bulunuyoruz. Yolculuk sırasında göstermiş olduğunuz yakın alakaya teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 

Muhterem Geyveliler, Türkiye’de Bin394 seçim çevresinde belediye başkanları seçimi yapılacaktır. MHP bu seçimleri her keresinde kendi değerli adaylarıyla milletimizin huzuruna çıkmaktadır. Bugünde Geyve’de seçilirse kendisinden çok kıymetli işler yapacağına inandığımız Sayın Mehmet Kır beyefendi MHP’den aday olmuştur. Partimizin, yöneticiliği ve hizmetlerinde bulunmuş bir değerli dava insanıdır. Dolayısıyla Mehmet Kır Bey, Orhan Ünver bey omuz omuza verdiği takdirde Sakarya büyükşehir belediyesinin imkânlarıyla Geyve’nin imkânlarını birbirlerine destek almak suretiyle güzel Geyve’ye çok büyük hizmetler sunulabilir, insanca yaşanabilir bir şehir halinde gelişmesine katkı sağlayabilir. O bakımdan bu seçimlere yüksek oranda katılmalıyız.”dedi.

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: “Çünkü oyların sandıkta çalındıklarını biliyoruz. Siyasiler için sandık hırsızlığı alışkanlık haline gelmiş. Sandığa sahip çıkmamız lazım.” Şeklinde konuştu.



Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs