GAİHL’den Öğrencilere Motivasyon Semineri

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ensar Vakfı Sakarya Şubesinin katkıları tertiplenen semineri düşünce koçu ve kişisel gelişim uzmanı Münir Arıkan verdi.
Editör Editör

Öğrenciler açısından son derece renkli, heyecanlı ve bir o kadar da düşünce ufkuna ışık tutan seminerin sonunda tüm katılımcılar mutlu ve gülen yüzlerle salondan ayrıldılar.

Ensar Vakfı Sakarya Şube başkanı Avukat Erhan Dursun İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin maddi manevi bütün ihtiyaçlarını karşılayabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz ve imam Hatip camiasının başarısının artırılabilmesi için Türkiye genelinde bu tür faaliyetlerimiz devam ediyor dedi.

Okul Müdürü Ali Arıcıoğlu: “ Bu günkü İmam Hatip nesli yarınlarımıza teminatı olacaktır. Geleceğe yatırım yapan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada bize yardımcı olan Ensar Vakfı Sakarya şube başkanı Erhan Dursun’a sunumları ile öğrencilerimize yeni ufuklar açan Münir Arıkan hocamıza ve programımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Beşir Nalbant ve Şube Müdürlerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

GAİHL Müdür Yard. İbrahim Özkan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs