Kaya'ya Hırka ile Sarıgazi Köyü'nde Muhteşem Karşılama

Geyve Belediye başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisinin AK Parti’li üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, AK Parti Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ile beraber gittikleri Hırka ve Sarıgazi köylerinde muhteşem bir şekilde karşılandı.
Editör Editör
Kaya ve grubunu Hırka Köyü Muhtarı Adem Ay ile vatandaşlar karşıladı. Yatsı namazını Hırka Köyü Camiinde kılan grup, daha sonra okul önündeki meydanda toplandı. Toplanan halka yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan Kaya: “Artık Hırka ve Sarıgazi Köyleri de Geyve'nin birer mahallesi oldu. Geyve'de bulunan bir mahalle hangi hizmeti alıyor ise Hırka, Sarıgazi köyleriyle diğer köylerde Geyve Belediyesinin hizmetlerinden istifade edecek.” dedi.

Geyve'de Hizmete ve Huzura Devam
Başkan Kaya köy ziyaretleri sonunda ki açıklamasında şunları söyledi: “Biz siyasette her zaman samimiyetten yana olduk. Geyve’de yıllardır söz verilip yapılmayanları Allah bizlere nasip etti. Ya Bismillah diyerek seçim startımızı verdik. Geyve’de Huzura ve Hizmete Devam. Hırka ve Sarigazi köylerimiz ile diğer köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın teveccühleri bizleri çok memnun etti. Tüm vatandaşlarıma teşekkür ederiz. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız AK Hizmetlerle tanıştılar ve tanışmaya devam edecekler.”dedi.
Daha sonra Sarıgazi Köyündeki programa geçen kaya ve grubu Sarıgazi Köyü Muhtarı B.Cevdet Özcan ile vatandaşlar tarafından cami önündeki alanda karşılandı. Muhtar Özcan, kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptı. 
kaya burada da halka hitaben yaptığı konuşmada yaptığı ve yapacağı hizmetlerin yanı sıra Sarıgazi Köyü Camii'ni yenileyeceklerini ve civarın en güzel camisi olacağını açıkladı.


Güçlü bir Destek Almak Gerekli
Başkan Kaya yaptığı konuşmasında; yaklaşan yerel seçimler ve Büyükşehir Belediyesine bağlanmak konusunda bilgiler verdi. Yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Büyükşehirden isteklerinin yerine getirilmesini talep ettiğinde elinin güçlü olmasını yani güçlük bir destek almasının önemini açıkladı.

Katılımcılara Teşekkür Etti
Programın bitiminden sonra yaptığı kısa açıklamasında Başkan Murat Kaya: “Günhoşlar ve Çine Köylerine yaptığımız gezilerde bizleri yalnız bırakmayan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs