CHP İl Teşkilatı Ve Beraberindeki Heyet İhsaniye Yörük Şenliklerinde

CHP Sakarya İl Başkanı Vahit Serbes ve Beraberindeki Heyet Davet Üzerine İhsaniye Yörük Şenliklerine Katıldı.Geyve KaymakamıSeyfettin Azizoğlu Şehir Parkında Karşılaştığı Vahit Serbes'e Hoş Geldin Diyerek Bir Süre Sohbet Etti.



CHP Sakarya İl başkanı Vahit Serbes ve eşi Zeynep hn.,Sakarya,Hendek,Akyazı ve Karapürçek parti teşkilatları ile kadın kollarını beraberinde, Geyve İhsaniye Köyü Geleneksel Yörük Pilavına katıldı.İhsaniye Köy muhtarı Hasan Taş'ın daveti üzerine gelen Sakarya CHP il başkanı Vahit Serbes ve beraberindeki heyete CHP Geyve ilçe başkanı Osman Erköse ev sahipliği yaparken ayrıca ev sahibi olarak,Sesob Genel Koordinatörü Atilla Zeytinolu ve Eczacı Ali Kaya eşlik etti.





CHP Sakarya il başkanı Vahit Serbes ve beraberindeki heyet İhsaniye Yörük pilavı şenliklerinde geleneksel yörük çadırı olan Kıl Çadırda ağırlandılar.





Geleneksel Kıl Çadırda CHP il başkanı ve beraberindeki heyetin yanında Sesob koordinatörü ve CHP Geyve belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu,Eczacı Ali Kaya ve CHP Geyve ilçe başkanı Osman Eköse de vardı.





İhsaniye Yörük şenliklerinde kıl çadırda misafirlere etli bulgur pilavı ve ayran ikram edildi.





Misafirler büyük merak ve istekle kendilerine ikram edilen etli bulgur pilavını usullere uygun olarak yerken.





Geleneksel İhsaniye Köyü Yörük şenliklerinin baş mimarı köy muhtarı Hasan Taş.





Misafirlere Kıl Çadırında geleneksel kıyafetler giymiş yöre insanları eşilk etti.





Sesob Genel Koordinatörü ve CHP Geyve belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu devamlı davetli olarak gittiği İhsaniye köyünde köylülerle tekrar kavuşmaktan dolayı sevinçliydi.Aayaküstü yapılan sohbet iki tarafın birbirlerine olan özlemini çok iyi yansıtıyordu.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs