Geyve’ye Dev Spor Kompleksi

Geyve'ye Dev Spor Kompleksi yapılacak.
Editör Editör

Geyve’ye Dev Spor Kompleksi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu yapılacak olan Spor Kompleksi Tesisleri için: “Geyve için yapılacak olan dev spor kompleksi tesislerini 50Bin M2 alan üzerine kurmayı planlıyoruz. Bunun içerisinde; Futbol Stadyumu, 2Bin kişilik Kapalı Spor salonu, Antrenman sahası, 50 kişilik konaklama sosyal tesisi, idare binası, park alanları v.b. şeyler düşünüyoruz. İlçe Kaymakamı İlyas Memiş ile Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a gerekli müracaatları yaptık. Belirlediğimiz bir arazi yok. Talep ettiğimiz araziler var. Araziler belirlendikten sonra bakanlığa sunulacak. Allah nasip eder ise 1 yıl içinde bunlar aşılacaktır.”şeklinde konuştu.

Dişli; Elimizden Gelen Çalışmayı Yapacağız
AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli; Geyevspor için yapılan Dayanışma Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde yaptığı konuşmada yapılacak olan Spor Kompleksi Tesisleri için: “Her zaman söylediğimiz gibi ilçeye spor sahasının yakışacağıdır. Uygun bir bulunduğunda bu sahayı yapmak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Geyve’nin birçok genci var bunları kötü alışkanlıklardan kurtarmamız gerekiyor. Bunun içinde elimizden gelen yardımı göstereceğiz. Bunun da müjdesini buradan sizlere vermek istiyorum.”ifadelerini kullandı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs