Geyve’de Kızılay Haftası Kutlandı

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin düzenlediği Kızılay programında vampirler kan verdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmen Evinde düzenlenen Kızılay programına; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon komutanı Jandarma Yüzbaşı Lütfü Varol, İl Genel Meclis Üyesi Neşet Çakır, Emniyet Müdürü Halil Bayar, MEM Beşir Nalbant, şube müdürleri Davut Karamehmetoğlu ile Mehmet Doğan, Geyve Kızılay şube başkanı Recep Tosun, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programı ASMLmeslek dersleri öğretmeni Büşra Karakuş hazırladı, öğrencilerden Beyzanur Çetin ve Baha Nur Çağlayan sundu.

ASML Tarih öğretmeni Mehmet Baştürk ve Kızılay başkan yardımcısı Sadi Özmen Kızılay ile ilgili konuşmalar yaptı. Biyoloji öğretmeni Burcu Bostancı'nın hazırladığı, Kızılay ile ilgili slaytı, öğrenci Asiye Keskin sundu. Öğrencilerden Şule İşler, Sevda Nur Çakır, Esra Ordu, Ayşenur Nalbant,  Yıldız Şavlı, Şeyma Ay ve Selmin Can Kızılay ile ilgili şiirler okudu. Tiyatro Kulübü öğrencilerinden Ensar Karakaya, Emre İltemir, Ali Can Gül, Ekin Mustafa Kısa ve Kübra Top'un oynadığı Vampir skecinde, vampirler kan verdi. Okul korosu Kızılay Marşını söyledi. İzleyiciler, programı beğendi.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs