Dünya Şampiyonu Geyve'de



Geyve Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır, dünya şampiyonunu ağırladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Karate milli hakemi Uğur Kobaş, karate milli sporcusu Haldun Alagaş ve karate milli takımlar genel menajeri Hikmet Şaha Geyve Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır’ı ziyaret etti.

 

Geyve HEM İrfan Karaçayır: “Geyve insanı spora, özelliklekarateye çok meraklıdır. Benim iki çocuğum da karate yapmaktadır. Elbette ki busporun sevilmesinde Uğur Kobaş’ın payı büyüktür. Hem konferans vermeniz hem degösteri yapmanız için sizi Geyve’ye davet ediyorum.”dedi.

 

Milli karateci Haldun Alagaş: “Sizin bu nazik davetinizehayır demek mümkün değil. Maç için yarın İsviçre’ye gidiyorum. Dönüşte bukonuyu görüşelim. Milli sporcu arkadaşlarımla Geyve’ye geleceğim.”dedi.


Haldun Alagaş kimdir?

"İsmim Haldun Alagaş; 1970 yılında İzmit’te doğdum. Avrupa ve dünya şampiyonu milli karateciyim. Ümraniye’de benim adımı taşıyan spor salonu ve Levent Sporcular parkında heykelim vardır. Marmara Üniversitesi BESYO mezunuyum. İki çocuk babasıyım. 70 kiloda 7 defa dünya şampiyonu, 22 defa Avrupa şampiyonu, 2 defa da Akdeniz oyunlarında şampiyon oldum. Bunların haricinde yurt içinde sayısız derecelerim vardır. En genç dünya şampiyonu benim.”dedi.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Haldun Alagaş,Hikmet Şaha, İrfan Karaçayır ve Uğur Kobaş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs