MHP'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MHP Geyve İlçe Teşkilatı’ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı MHP Geyve ilçe teşkilatı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


M
Editör Editör

HP Geyve ilçe Başkanı Cemalettin Dinçer imzasıyla yayınlanan mesaj şöyle;


Cumhuriyetimizin 90’ıncı yıldönümünü bir taraftan büyük bir şevk, heyecan ve gururla; diğer taraftan ise alt kimlik, üst kimlik safsatalarıyla üniter yapımızı bozma, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerinden taviz verme, yok etme gayreti içinde olanların heveslerinin yıkılıp son bulacağı inancıyla;


Küresel güçlerin yedeğinde ve gölgesinde olanların, bu gerçeği akıllarından çıkarmaması şüphesiz hayırlarına olacaktır.


Türkiye Cumhuriyeti; şehit kanlarıyla, savaş meydanlarındaki kahramanlıklarla ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz fedakârlıklarla vücut bulmuş ve sonsuza kadar yaşamayı da ziyadesiyle hak etmiştir.


Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, bayrağımızın ve ezanımızın gölgesinde; fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür nesillerin yetişmesini temin eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle yâd ediyor, Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.


VARLIĞIMIZ, TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. 

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!


Geyve Milliyetçi Hareket Partisi

İlçe Teşkilatı adına;

Başkan 

Cemalettin DİNÇER


GEYVE HABER

Cemalettin Dinçer
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs