Müftü Erhun'dan Bayram Mesajı

Geyve Müftüsü Ali Erhun, Bayramlar, sevinçlerin paylaşıldığı,dargınlıkların, kırgınlıkların ve ayrılıkların giderildiği; akrabaların, komşuların ve dostların ziyaret edildiği, öksüzlerin, yetimlerin, fakirlerin, kimsesizlerin ve gariplerin sevindirildiği,ihtiras, düşmanlık ve bencilliğin bırakıldığı günlerdir,dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyev müftüsü Ali Erhun: "Dini bayramlarımızın ikincisi olan Kurban Bayramını idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. 

Dini ve milli hayatımızda önemli bir yeri olan bayramların amacı; sosyal dayanışma, yardımlaşma ve toplumsal kaynaşmayı sağlamak, kardeşlik, birlik-beraberlik duygularını pekiştirmek ve birlikte yaşama arzusunu milletçe ortaya koymaktır. 


Maddi imkanı yerinde olan Müslüman kardeşlerimizin kurbanlarını kesmeyi ihmal etmemeleri ve kestikleri kurbanlarının etlerinden çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtmaları büyük önem arz etmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerimle, Geyvelilerin ve sonra tüm milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutlar, daha nice bayramlara, milletçe sağlık, birlik ve beraberlik içerisinde erişmemizi Yüce Allah'tan niyaz ederim."dedi. 

 

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs