GEYVE VE ALİFUATPAŞA NIN GÖZYAŞLARI

Alifuatpaşa lılar Derneğinin Düzenlemiş Olduğu o Muhteşem Gece Geyve Kapalı Spor Salonunda Yapıldı

 




Öncelikle böyle bir geceyi düzeleyen herkese şahsım adına çok teşekkür ediyor, kendilerinden Allah(cc) razı olsun diyorum.






Programı seyredenler arasında İl Encümeni Syn İrfan Yıldız, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Syn Kenan Oran,Geyve Devlet Hastanesi Baş Hekim Yardımcısı Mehmet Bey,Siyasi Parti İlçe Başkanları Ve Teşkilat Üyeleri Geyve ve Alifutpaşa Halkı vardı.







Dikkat Çeken En Önemli şeylerden biride bu organizasyonun iki büyük ana sponsoru olması. bunlardan birinin Alifuatpaşa dan diğerinin Geyve Esnaflarından olaması da ayrı bi güzellikti.







Hilmi Yıldız Yapı İnşaat ve Aydın Mobilya iki büyük ana sponsor olmuslardı.bunların yanı sıra 30 civarında diğer esnaf ve işletmelerde sponsor olarak geceye destek renk ve güc katmışlardı.







bu sponsorlar ve değerli halkın katılımıyla Geyvemizde Alifuatpaşalılar Derneği tarafından bu muhteşem gece düzenlenmiş oldu.







 






Gözyaşı Geceleri ekibi programın başında tanıtımlar sırasında bir yazı yansıttılar sahneye ''Gözyaşı Geceleri Anlatılmaz Yaşanır'' o kadar doğru ki bu söz ben sadece kısa kısa anlatıp izlenim ve duyduğum yorumları sizlere aktarmaya çalışacağım.







Program İSTİKLAL MARŞ ımız ardından Tepecikler Mahallemizde oturan Alifuatpaşa dan emekli İmam ŞEREF AŞ HOCA mızın o muhteşem Kuran-ı Kerim Tilafetiyle başladı







Ardından Dernek Başkanı Dr İsmail Karadayı nın açılış konusması ile devam etti. ve bu saatten itibaren söz ve sahne Gözyaşı Geceleri Ekibi ve Haşim Akten Hoca ya kaldı ki kalmaz olaydı.







daha programın ilk 10. dakikasında perdeye yansıtılan bir sahne ile Haşim Hoca nın o muhteşem yorumları birleşince salonda duygu fırtınası gözyası seli hakim oldu.bayılanlar hatta 10. dakikadan itibaren dayanamayıp dışarı çıkanlar oldu.







buda çok uzun ve insanların içine işleyecek şapkaları önüne koyup düşündürecek zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayıp insanları coşturacak bir gece olacağının ilk sinyalini o anda verdi.







Programın ilerleyen dakikalarında bir müslümanın üzerine düşen görevlerin ne olduğu bunların nasıl yapılması gerektiği müslümanlıktan önce kız çocuklarına yapılanlar müslümanlıktan sonra islamiyetin kızlarımıza ana bacılarımıza verdiği değerden namaza oruca salatı şeriflere ve daha pek çok şeye değinildi. ki bunları burdan okurken amaaann biz bunları zaten biliyoruz camide hocalara gittiğimizde öğrettiler diye düşünebilirsiniz.







böyle düşünenlere söyleyebileceğim hiç bir şey yok çünkü başta da söylediğim gibi Gözyaşı Geceleri anlatılmıyor onu yaşayan seyreden gören ancak tadını alıyor ve adım kadar eminimki son nefesini verene dek unutamıyor.unutamayacakta.







o gece orada olanlar çok şey kazandıkları gibi olamayan gelemeyen gelmeyenler ise çok şey kaybetti.







salondan program sonunda çıkıpta memnun kalmayan gözünden bir damla da olsa yaş akmayan en azından yüreğinde kileri , dile getiremediklerini yada yapmak isteyipte yapamadıklarını bu prgramdan sonra en azından kendine itiraf etmeyen kalmadığına adım kadar eminim.







Program sonunda geceyi düzenleyen bir kaç arkadaşla konustum ve kendilerine teşekkürlerimi ilettim ayrıca bu güzel gecenin çok kısa zamanda tekrar ama bambaşka bir konuyla tekrar ilçemize geleceği müjdesinide aldım nasipse kesin olmamakla beraber bir kaç ay içinde en azından ramazan ayından önce Gözyaşı Geceleri Ekibini tekrardan değişik bir konuyla halkımızla tekrar buluşturmayı arzu ettiklerini de dile getirdiler.







Pazar ve Pazartesi günü vatandaşın halkımızın yorumları çok güzeldi.seyredenler seyredemeyenlere anlatıyor onlarda kaçırmanın üzüntüsünü dile getiriyorlardı.







bir kaç arkadaşımla bizzat şahit olduğum sadece iki yorumu sizinle paylaşmak istiyorum







bir hanım kardeşimiz programa açık gelmiş programı seyrettikten sonra evine gidiyor gece sabah dek uyuyamıyor sabahı zor ediyor ve kalkar kalmaz hemen kendine yeni kıyafetler alıyor ve giyim tarzını bu gece sayesinde değiştiriyor.







bir diğeri ise çok yakından tanıdığım kahve kültürü olan (oyun vs)bir arkadaşımız geceye iştirak ederek izliyor ev gidiyor gece abdest alıp açıyor namaz tarifi kitabını ve onu tatbik ederek yatsı namazını kılıyor sabaha dekte tüm vakitleri nasıl kılacağını öğrenip tatbik etmeye başlıyor.kahve ve oyun alışkanlığınıda bıcak keser gibi bırakıp atıyor.







şimdi diyecekki bazılarınız ya demekki içlerinde varmıs yada zaten meyillilermiş yapmıslar falan







iddia ediyorum yüreğinde az da olsa Allah korkusu olan yada dinini yaşayamasada inanan birisi bu programı seytrettikten sonra hani derler ya birden DANK edecek hatta biraz daha ileri giderek sunuda diyebilirimki taş ta olsa bu programı seyreden emin olun dayanamaz ÇATLAR







ben şahsen çok etkilendim tekrar tekrar bu geceyi bize yaşatan Gözyaşı Geceleri Ekibine ve buna vesile olan Alifuatpaşılar Derneğine teşekkür ediyorum.







yazımın bir kaçyerinde de dediğim gibi







GÖZYAŞI GECELERİ ANLATILMAZ SADECE YAŞANIR







 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs