GEK-DER'den Yemek

GEK – DER yemeği, D – 650 Karayolunun Adliye Köyü yakınındaki “UĞUR KÖFTE”de yapıldı.

Editör Editör

GEK – DER (Geyve Kalkındırma Derneği) Başkanı Recep Akbaş konuklarını kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.


Gek-Der yemeğine;Geyve Yerel Kültür Derneği Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Geyve Engelliler Derneği Başkan Yard. ve Yön. Kur. Üyesi, Adapazarı Geyveliler Derneği Başkanı ve Yön. Kur. Üyeleri, Akide -GESDER Başkan ve Yön. Kur. Üyeleri, Din Görevlileri Derneği Başkan ve Yön. Kur. Üyesi, Kızılay Geyve Şb. Başk. GEK- DER Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yemek sonrası gerçekleştirilen kısa toplantıda yaptığı konuşmada GEK-DER Başkanı Akbaş şunları söyledi: "Davetimize katıldığınız için teşekkür ederim.
Bir ferdi olmaktan gurur duyduğumuz ilçemizin kalkınmasını hedefliyoruz. Hepimiz aynı düşüncedeyiz, bunları anlayabiliyorum. Yan yana ve beraber olmak zorundayız. STK lar hizmet etmeği hedefleyen örgütlerdir. İyi olan her şey için iyi sözler söylemeliyiz.”

Yemeğe katılan STK Yöneticileri, bu toplantıların belli bir takvime bağlanması ve bunun kısa bir sürede çözülmesi konusunda görüş birliğine vardı.
Not: Konuşmanın devamını izlemek için lütfen videoyu izleyiniz.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs