Ortak Değerler Platformu İftarı Yapıldı

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesinde gerçekleştirilen “Geyve – Alifuatpaşa Ortak Değerler Platformu İftarı”na vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Editör Editör

“Ortak Değerler Platformu” Projesi sahibi Eyüp Arıcan, konukları ile tek tek ilgilenip ve eksiklik olmaması için büyük çaba harcadı.

İftar programına; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Milletvekili danışmanı Yasin Dişli, Alifuatpaşa Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akkaya ve Yönetim Kururulu Üyeleri, Geyve Yerel Kültür Derneği Başkanı Namık Cihan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Rizeliler Derneği Başkanı Hasan Dişli ve Yön. Kur. Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu. İftar sonunda bereket duası yapıldı.

Geyve Yerel Kültür Derneği Başkanı Namık Cihan; Geyve ve Alifuatpaşa’nın geçmişten gelen ortak özelliklerini ve başarıya ulaşmak için nelerin nasıl yapılması gerektiği, dayanışma – birlik – dostluk ile her sorunun üstesinden gelinebileceğini anlattı.

Proje sahibi Eyüp Arıcan kısa açıklamasında şunları söyledi: ” Geyve – Alifuatpaşa arasında kaynaşmayı sağlamak, ortak değerler noktasında buluşmayı amaçladık. Gelecekte daha iyi hizmetler alacağımıza inandığını belirten Arıcan: “Geyve-Alifuatpaşa ortak değerler platformu olarak düzenlediğimiz iftar programına katılan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Belediye Meclis üyelerine, Ülkü Ocakları başkanı Yavuz Akkaya ve yönetim kuruluna, AK Parti ilçe Başkanı Muhittin Irmak ve yönetim kuruluna, Sakarya Ri-Der başkanı Hasan Dişli ve yönetim kuruluna, Geyve Yerel Kültür Dernek Başkanı Namık Cihan ve yönetim kuruluna, desteklerinden dolayı Paşalar Konakları’ na, Geyve belediyesine Gurur Ziya Elif Dişli Danacı, Taha Dişli Fatih İşgüzar Can Şen kardeşlerime, bizleri şereflendiren Alifuatpaşa- Geyve esnaf ve halkımıza çok teşekkür ederiz.”dedi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Eyüp Arıcan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs